Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Жечо Станков: Развитието на Бургас и региона трябва да бъде приоритет на централно ниво

Жечо Станков: Развитието на Бургас и региона трябва да бъде приоритет на централно ниво

"Хартиената бюлетина даде шанс на хората, които се притесняват да застанат пред машините да отидат до урните"

„Хората от Бургас и региона днес имат право да изберат пътя на развитието – на своя град, на своя квартал, на своята улица. Аз съм сигурен, че в този хубав, слънчев ден, хората ще се доверят на тези, които познават и на хората, които са поемали ангажимент, който са изпълнили“. Това каза пред журналисти водачът на листата на коалицията ГЕРБ-СДС в Бургас Жечо Станков. Той е категоричен, че развитието на региона трябва да бъде приоритет на централно ниво. 

„Развитието на Бургас и региона трябва да бъде приоритет на централно ниво. Тези 14 човека, които ще излъчи нашият регион, трябва да бъдат обединени около общата „идея Бургас“ и да бъдат основния мотор нещата да се случват както на местно, така и на национално ниво“. 

Запитан дали е оптимист, че ще се сформира правителство, Жечо Станков отговори така: „Поели сме ясен ангажимент, че това ще се случи. Нашата коалиция винаги след избори е подавала ръка към всички с една основна цел – да поставим на масата поетите ангажименти към хората и да направим от предизборните си програми – управленски програми. Предишният път бяхме единствената коалиция, която предложи състав на МС в Народното събрание. Не ни достигна малко, но съм сигурен, че в днешния ден ще получим това допълнително доверие от хората, за да можем да съставим правителство“. 


Попитан дали предпочита хартиен или машинен вот, Станков сподели следното: „Днес, поне с данните, с които аз разполагам се вижда повишена активност. Това означава, че хартиената бюлетина даде шанс на хората, които се притесняват да застанат пред машините да отидат до урните. Аз също съм привърженик на хартията“. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега