Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Желязков с грип, БОС отложи делото за януари

Желязков с грип, БОС отложи делото за януари

Отложиха делото на Димитър Желязков-Очите, което трябваше да се гледа днес в Окръжен съд- Бургас. Причината е грип, който мъчил подсъдимия.

Отложиха делото на Димитър Желязков-Очите, което трябваше да се гледа днес в Окръжен съд- Бургас. Причината е грип, който мъчил подсъдимия.  Делото, което е за отнемане на имущество придобито по престъпен начин, се отлага за януари, съобщиха от съда.  През ноември с решение Върховния касационен съд върна делото за ново разглеждане в Бургас, тъй като стана ясно, че е нарушен Наказателно-процесуалния кодекс. Трябвало е  съдът да групира всички престъпления на Димитър Желязков и да наложи едно общо наказание за тях. Заради липсата на една 11-месечна присъда на Хасковския окръжен съд, ВКС върна делото за ново разглеждане.

По време на предходното дело Димитър Желязков – Очите се призна за виновен, че е придобил имущество от престъпна дейност, сключи споразумение с прокуратурата и му бе наложена присъда под минимума. През април т.г.  Окръжният съд в Бургас осъди Желязков на 4 години и 10 месеца лишаване от свобода при първоначално строг режим на изтърпяване и одобри споразумението с прокуратурата между него, майката му Станка Желязкова, приятелката му Антигона Янулис и вуйчо му Иван Петров. Роднините и приятелката на Желязков са осъдени условно на година и шест месеца с три години изпитателен срок. Съдът постанови в полза на държавата да бъде отнето недвижимо имущество в Несебър и Сунгурларе, както и банкова касета със златни монети на стойност над 49 000 лева.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега