Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Жители на Братово споделиха проблемите си пред кандидати за депутати на БСП

Жители на Братово споделиха проблемите си пред кандидати за депутати на БСП

По време на разговорите беше обсъден въпросът за ремонт и асфалтиране на ул. „Христо Ботев" в селото

Кандидатите за народни представители от „БСП за България" от 2-ри МИР – Бургас Станимир Баев, Таня Иванова и Паруш Парушев се срещнаха с жителите на бургаското село Братово. Те бяха придружени от общинския председател на БСП – Бургас Живко Господинов. По време на разговорите беше обсъден въпросът за ремонт и асфалтиране на ул. „Христо Ботев" в селото. Тя от години се нуждае от рехабилитация, но не попада в обхвата на избраните за ремонтни дейности улици и тротоарни настилки. При всеки по-обилен дъжд се наводнява и става непроходима за пешеходци.

Живко Господинов информира хората, които бяха дошли на срещата, че съветниците на БСП са отправили питане към кмета на община Бургас, но и до момента няма предприет ремонт.„За съжаление малките населени места не са приоритет на община Бургас в лицето на нейните управници", коментира общинският лидер на социалистите в морския град.

Кандидатите за депутати запознаха присъстващите с основните акценти от предизборната платформа на коалицията и обърнаха внимание на неотложните мерки, които БСП предлага да бъдат предприети веднага след изборите. Крайната цел е да бъде постигнат бърз ефект върху икономиката и жизнения стандарт на хората. Коментирани бяха възможностите за противодействие срещу задълбочаващата се енергийна бедност и вариантите за подкрепа за българския бизнес, начините за справяне с проблемите в областта на енергетиката и мерките срещу бездействието в условията на COVID криза.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега