Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Жителите и гостите на Бургас и Варна разглеждат военни кораби този уикенд

Жителите и гостите на Бургас и Варна разглеждат военни кораби този уикенд

По повод 144-ата годишнина от създаването на ВМС жителите и гостите на Варна и Бургас ще могат да разгледат кораби и техника, на въоръжение във Военноморските сили, информират от Министерството на отбраната.

По повод 144-ата годишнина от създаването на ВМС жителите и гостите на Варна и Бургас ще могат да разгледат кораби и техника, на въоръжение във Военноморските сили (на 12 август от 14.00 ч. до 20.00 ч. на Морските гари във Варна и Бургас, а  на 13 август  от 10.30 ч. до 18.00 ч. на Морска гара Варна и от 13.30 ч. до 18.00 ч. на Морска гара Бургас).  

Днес министърът на отбраната Тодор Тагарев и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов ще участват в тържественото отбелязване на годишнината във Варна. На 12 август (събота) в 18.00 ч. във Фестивалния и конгресен център в гр. Варна ще започне тържествено събрание-концерт, посветено на празника на ВМС. Тържеството ще бъде открито от командира на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов. Министърът на отбраната Тодор Тагарев и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов ще поздравят личния състав на ВМС и ще наградят военнослужещи, отличили се с професионално и отговорно изпълнение на служебните си задължения през годината.

На 13 август (неделя) в 9.00 ч. на Морска гара Варна ще започне ритуалът, с който тържествено ще бъдат издигнати Военноморският флаг и флаговете за разцветяване на военните кораби.По традиция кулминацията на честванията по повод създаването на ВМС съвпада с тържествения акт по връчване на дипломите за завършено висше образование и присвояване на първо офицерско звание на курсантите от Випуск - 2023 „Васил Левски“ на Висшето военноморско училище (ВВМУ) „Никола Йонков Вапцаров“. Министър Тодор Тагарев, адмирал Емил Ефтимов и началникът на ВВМУ флотилен адмирал професор д.в.н. Боян Медникаров ще поздравят младите офицери по повод успешното завършване и постъпването им на служба във военния ни флот.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега