Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Жителите на поморийското село Александрово сами ще избират кметски наместник

Жителите на поморийското село Александрово сами ще избират кметски наместник

По време на среща от предизборната кампания на кмета Иван Алексиев с жителите на поморийското село Александрово, той пое ангажимента, че ще преустанови практиката кметският наместник да бъде назначаван от общинското ръководство, без изборът да бъде предварително представен и одобрен от жителите на селото.

По време на среща от предизборната кампания на кмета Иван Алексиев с жителите напоморийското село Александрово, той пое ангажимента, че ще преустановипрактиката кметският наместник да бъде назначаван от общинското ръководство, безизборът да бъде  предварително представени одобрен от жителите на селото.

Повод за решението на кмета Алексиев бешепредставената подписка от почти всички жители на селото с желанието им задемократичен избор на кметски наместник. Александрово е единственото село вобщина Поморие, което не участва в местните избори, поради маломерния брой нажителите в него.

В изпълнение на това, днес кметът подписа заповед за подбор на кандидати за кметски наместник на с.Александрово, с изисквания за заемане на длъжността. Кандидатите трябва да са снавършени 18 години, да не са поставени под запрещение и да с адреснарегистрация по постоянен или настоящ адрес в с. Александрово, най-малко шестмесеца преди датата на избирането. Едно от изискванията е всеки от тях дапредстави своя концепция за работата.

Първият етап на подбора ще е подокументи. Вторият етап  -изборът на кметски наместник, ще се извърши от всички явили се в деня наизбирането жители на с. Александрово. Местните ще избират в следствие напредварително изложената от кандидатите концепция за работата на кметскиянаместник.

Списъкът наизбирателите, отговарящи на конкретни услови, ще се предостави от отдел„Административно и информационно обслужване“ в Община Поморие.Срокът за подаване на документи заучастие в конкурса е 16.02.2016 г.Съобщенията във връзка с конкурса са обявени на официалната страница наОбщина Поморие, вкметството в с. Александрово и във фоайето наОбщина Поморие, ул. „Солна” № 5.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега