Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Александрово избра новия си кметски наместник

Александрово избра новия си кметски наместник

45-годишният Петър Хараламбов е новият кметски наместник на село Александрово, община Поморие. Той беше избран на провелото се от 11.00 часа днес допитване до местните жители. Инициативата за промяна и избор на нов управник дойде от самите жители на селото по време на предизборната кампания на кмета Алексиев.

45-годишният Петър Хараламбов е новият кметски наместник насело Александрово, община Поморие. Той беше избран на провелото се от 11.00часа днес допитване до местните жители.Инициативата за промяна и избор на нов управник дойдеот самите жители на селото по време на предизборната кампания на кметаАлексиев.

Въпреки, че законът му дава право директно да назначава наместницитев селата с под 100 души, Алексиев предостави на местните хора условия задемократичен избор. За целта бяха осигурени урна, бюлетини, изборна комисия иизбирателен списък. Жителите на селото обаче предпочетоха да гласуват поименно,като имаха възможността да одобрят или отхвърлят кандидатурата на Хараламбов.

Тябе единствената, отговаряща на всички изисквания в предварителния подбор накандидати, предшестващ състоялия се вътрешенизбор. На този първи етап, под формата се яви и досегашнияткметски наместник Милан Георгиев. Той обаче отпадна от подбора, поради неспазванена условието за уседналост.

Право да участват в избора имаха всички жители наАлександрово, които са навършили 18 години, не са поставени под запрещение икъм днешната дата са с адресна регистрация по постоянен или настоящ адрес вселото най-малко 6 месеца или общо 72 души. На събранието присъстваха 41 отимащите право на глас, 39 от тях гласуваха в подкрепа на Петър Хараламбов, адвама гласуваха с „въздържал се“.

„Тепърва ни предстои много работа, но най-важното е дане се губи връзката с хората“, каза Хараламбов, обръщайки се към всичкиприсъстващи с признателност за подкрепата. В края на срещатаалександровци поздравиха за успеха новия кметски наместник и благодариха накмета на община Поморие Иван Алексиев за това, че е спазил поетия по време напредизборната кампания ангажимент.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега