Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Живко Табаков: Нищо в живота не е на всяка цена. Участието в избори - също!

Живко Табаков: Нищо в живота не е на всяка цена. Участието в избори - също!

"Изборът ми да не участвам като кандидат за народен представител в предстоящия вот се основава на дълбоко лични причини, които ще запазя за себе си", коментира Табаков.

Общинският председател на "Движение България на гражданите" в Бургас - Живко Табаков, няма да участва в предстоящата предизборна кампания. В позиция до медиите той посочва, че остава в политиката и работата му за България и Бургас продължава. Предоставяме пълната му позиция, без редакторска намеса: 

Винаги съм се водил от максимата, че нищо в живота не е на всяка цена. Участието в избори - също! Изборът ми да не участвам като кандидат за народен представител в предстоящия вот се основава на дълбоко лични причини, които ще запазя за себе си.Оставам общински председател на партията, която винаги съм представлявал и верен на принципите, които са били водещи за мен в политиката - откритост, честност и лоялност.В работата си и като общински съветник, и като народен представител, съм се ръководил от интересите на хората и съм се отнасял с приоритет към техните нужди. 

Винаги съм бил готов да водя битки.Осъзнавам, че българският народ е изправен пред тежко изпитание - как да оцелее физически заради поскъпването на живота и храните, както и заради ръста на битовите сметки. Управляващите през последните месеци политически партии не сбъднаха нашите и надеждите на българския народ за справяне с кризите, дори напротив - задълбочиха усещането за безнадеждност още повече, въпреки че всички ние се борихме по площадите за рухването на модела Борисов. 

Наближаващата очаквано тежка зима и последиците от нея ще трябва да се решават с адекватни политики от работещи хора, каквито въпреки всичко несъмнено има.Прекратяването на корупцинните схеми и практики от поставени лица, както и опазването честността на вота са от ключово значение и аз ще продължа да бъда непримирим в това отношение.Успех на онези, които водят честна и открита битка за българския народ, като няма да пестя критики към останалите! Моята работа за България и Бургас продължава!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега