Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Златко Димитров: С новия полицейски началник ще се фокусираме върху сигурността

Златко Димитров: С новия полицейски началник ще се фокусираме върху сигурността

Редовни срещи и тясно сътрудничество между РПУ Несебър и ОДМВР Бургас са сред основните приоритети по отношение на сигурността в КК „Слънчев бряг“. Директорът на комплекса, новият полицейски директор, един от полицаите на 2014-а година – Живко Даскалов и началникът на областната полиция вече проведоха първата за годината среща, чиято цел бе опознавателна.

Редовни срещи итясно сътрудничество между РПУ Несебър и ОДМВР Бургас са сред основнитеприоритети по отношение на сигурността в КК „Слънчев бряг“. Директорът накомплекса, новият полицейски директор, един от полицаите на 2014-а година –Живко Даскалов и началникът на областната полиция вече проведоха първата загодината среща, чиято цел бе опознавателна.

„Заедно сДаскалов запознахме комисар Калоянов с това, което „Слънчев бряг“ може даосигури като помощ на МВР и в частност областната дирекция. Задължително обачетрябва да проведем и една по-широка среща, на която да обсъдим подробновъпросите, свързани със сигурността, контролния режим, командированите полицаии безопасността на туристите“, коментира пред PoligrafF.net изпълнителният директор на „Слънчев бряг“АД – Златко Димитров.

Той добави, чеамбицията е такива срещи да се провеждат регулярно, за да се намалят проблемитесъс сигурността в курорта. Припомняме ви, че още в края на 2014-а годинабезопасността и превенцията на престъпността бяха заложени като основенприоритет за комплекса през следващия сезон.

Първите стъпки затова бяха предприети. Осем от контролните пунктове се сдобиха с нови камери завидеонаблюдение, с по-висока резолюция и възможност за нощно виждане. Старитепък ще бъдат преразпределени на нови места, така че да се развива системата засигурност, обясни Димитров. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега