Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Зов за помощ: Да дадем шанс на малката Йоана да живее

Зов за помощ: Да дадем шанс на малката Йоана да живее

Малката Йоана има спешна нужда от нашата помощ, за да продължи да живее. Родителите на момиченцето изнемогват финансово и се обръщат с призив към всички добри хора, които имат възможност и желание да помогнат

Малката Йоана има спешна нужда от нашата помощ, за да продължи да живее. Родителите на момиченцето изнемогват финансово и се обръщат с призив към всички добри хора, които имат възможност и желание да помогнат. Ето и подробности по случая: 

"Здравейте,

Аз съм майката на Йоана и търся спасение за моето дете! Йоана пострада тежко по време на раждането си и вече 1 г и 9 м се бори за своя живот и за своето бъдеще. Разви тежка форма на епилепсия, която със собствени сили от година и половина успешно овладявахме с помощта на отдаден и безкористен невролог в Турция, но във вторник поради рязко възникнала възпалителна активност в организма, Йоана направи тежък и продължителен гърч и бе приета в интензивно отделение в София.

Лекарите тук са безпомощни пред състоянието на Йоана и за тях тя е приключен казус. За нас като родители, обаче, остава една последна надежда да успеем да я излекуваме и да и дадем шанс за щастлив и пълноценен живот като потърсим болница, която е готова да я лекува.

Знам само, че утре ни изписват от болницата в София и трябва да си взема детето и да го транспортирам с линейка в тежко състояние до болница, която е готова да направи всичко възможно, за да го лекува.Силите ни да посрещнем тези разходи, обаче, са напълно изчерпани вече.Молим за помощ да лекуваме нашето детенце, нашата прекрасна Йоана.Моля ви ,помогнете ми да дам детство на дъщеря си!"

Може да се дари онлайн от тук
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега