Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Зов за помощ! Да помогнем на 7-годишния Стефчо да проходи!

Зов за помощ! Да помогнем на 7-годишния Стефчо да проходи!

След катастрофа на 1 ноември 2022 г. Стефчо получил тежка травма на гръбначния стълб, вследствие на което губи чувствителност и движение от гърдите надолу.

Стефан е едва на 7 години, а вече е изправен пред най-голямото изпитание в живота си. След катастрофа на 1 ноември 2022 г. Стефчо получил тежка травма на гръбначния стълб, вследствие на което губи чувствителност и движение от гърдите надолу.

Направени са консултации с лекари-специалисти, както в България, така и в чужбина, според които на този етап шансът за възстановяване на бургазлийчето е само и единствено в интензивна и ежедневна рехабилитация в специализирана клиника. 

"Направихме проучване на такива и открихме подходящи в Германия, Словакия и Израел, които разполагат с апаратура и специалисти, подходящи за състоянието на Стефан, които биха дали резултат. Все още чакаме оферти от Германия и Израел. Офертата от страна на клиниката в Словакия за една сесия (12 дни) е за 13 000 лева, без да включва транспортни разходи. На Стефан ще са му необходими серия от подобни сесии ежегодно, за да има смисъл и резултат лечението му.Вече са поръчани специални протези за крачетата, които да държат ставите изправени и да се избегнат контрактури и усложнения, които са на стойност 1300 лв. Необходимо е да се поръчат още два вида протези, с които той да може да бъде изправян поетапно, които възлизат на стойност над 30 000 лв.Тъй като Стефчо ще бъде първокласник през септември, ще трябва да се закупи и специален стабилизиращ стол, за да може да посещава училище и пребиваването му там да бъде безопасно за неговото състояние. Позициониращите столове са на стойност между 2 000 и 4 000 лв. Това са само част от разходите, които ни предстоят и които са ни известни на първо време", пишат негови близки в социалната мрежа. 

Стефан е изключително добро, умно и много смело момче. Въпреки сложната и тежка ситуация, в която се намира Стефчо, той не спира да се усмихва и да мечтае. Мечтите са му колкото "малки", толкова и "големи". Той мечтае да рита топка, да гони топчета по земята, да помага на дядо си в градината, да играе на криеница и да се катери, както преди. Мечтае да стане пожарникар, за да помага на хора в беда. Понася всичко много достойно, много мъжки и много мъдро. Той е един голям герой, който може да бъде учител на нас възрастните и заслужава всичките му мечти да се сбъднат!

Семейството на Стефчо не е в състояние да поема финансовата тежест свързана с разходите за лечението му. Може да помогнете на Стефчо да проходи като дарите сума по следната дарителска сметка:

IBAN: BG54BPBI81704076504801

BIC: BPBIBGSF

Титуляр: Ивелина Димитрова Златарова

За лечението на Стефан
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега