Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Журналистът Милен Цветков загина в тежка катастрофа в София

Журналистът Милен Цветков загина в тежка катастрофа в София

Журналистът Милен Цветков е издъхнал на път за болницата. Бил е с много тежки травми от силния удар, който свидетели на инцидента описват като бомба. Цветков е спрял на червен светофар, когато отзад се забива друг джип. Шофьорът на возилото е бил дрогиран, предава Нова.

Известният телевизионен водещМилен Цветков загина в жестока катастрофа. Тежкият инцидент стана край столиченмол. Сблъсъкът е станал между два джипa в района на мол"Парадайс", съобщава Нователевизия. 

Журналистът МиленЦветков е издъхнал на път за болницата. Бил е с много тежки травми от силнияудар, който свидетели на инцидента описват като бомба. Цветков е спрял начервен светофар, когато отзад се забива друг джип. Шофьорът на возилото е билдрогиран, предава Нова.    

Милен Цветков започвакариерата си като репортер в БНТ за предаването "Ку-ку". Работи внеделното предаване на Бригита Чолакова. Дълги години водещ на "По света инас". През 2000 г. става първият водещ на сутрешния блок на Нова телевизия"Здравей, България". През годините прави още няколко предавания зателевизията. Връща се за кратко в БНТ, след което отново е на екран в NOVA.Води "Часът на Милен Цветков" в продължение на седем години. 

Екипът на “PoligrafF” изказва искрени съболезнования къмсемейството и близките на Милен Цветков. Поклон пред паметта му!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега