Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Звезден мач в помощ на ДМСГД "Вяра, надежда и любов" в неделя

Звезден мач в помощ на ДМСГД "Вяра, надежда и любов" в неделя

Тази неделя в Бургас ще се разиграе едно истинско футболно шоу с благотворителна цел. Една срещу друга ще застанат две звездни селекции, водени от легендарния Васил Желев-Вашпина, Димитър Димитров-Херо и Салваторе Бианкети.

Тази неделя в Бургас ще се разиграе едно истинско футболно шоу с благотворителна цел. Една срещу друга ще застанат две звездни селекции, водени от легендарния Васил Желев-Вашпина, Димитър Димитров-Херо и Салваторе Бианкети. Проявата се организира в помощ на бургаския дом "Вяра, Надежда и Любов" и се осъществява в рамките на международния детски футболен турнир, който ще се проведе от 3 до 6 април.

На терна ще излязат множество любими лица, сред които се отличават имената на Радостин Кишишев, Любомир Шейтанов, Георги Чиликов, Милен Георгиев, Пламен Крумов, Митко Трендафилов, Диан Петков, Малин Орачев, Ганчо Евтимов, Нено Ненов, Стефан Трайков, Ангел Стойков, Илиан Банев, Венко Петков, Марин Байчев, Тодор Попов, Иван Дончев. В другата селекция са Лео Бианки, Орлин Павлов, Румънеца и Енчев, Спенс, бразилската перла и бивш национал на Белгия Луис Оливейра.

На събитието ще присъстват дългогодишните шефове на "Черноморец" и "Нефтохимик" Васил Стоянов и Христо Порточанов. Предвидена е и богата музикална програма. Началният час е 13:30, а мястото - стадион "Лазур". Преди началото на звездния мач в неделя от 12 часа ще се играят срещи от междунардния детски турнир.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега