Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Елхата грейна и бургазлии затанцуваха хоро край нея

Елхата грейна и бургазлии затанцуваха хоро край нея

Бургас даде начало на празничния сезон.

Бургас даде начало на празничния сезон. Светлините на коледната елха грейнаха по време на традиционния Никулденски концерт, отбелязващ края на пъстрата програма по случай празника на града.

Концертът започна с музикален "батъл" между Камерен щрайх оркестър с диригент Цанислав Петков, Бургаски духов оркестър с диригент Анастас Камиларов, ПФА “Странджа” с художествен ръководител Марио Егов, Балетна формация и тромпетен ансамбъл НУМСИ “Проф. Панчо Владигеров”-Бургас. Водещи на шоуто бяха Тони Димитрова и Калин Сърменов, които също се включиха активно в музикалната надпревара.

Програмата продължи с изпълнение на "Фортисимо", след което на сцената на пл. "Тройката" се качиха кметът на Бургас Димитър Николов, младите олимпийци Мариела Костадинова и Панайот Димитров, както и златната грация Стефани Кирякова. Градоначалникът подари на тримата шампиони флага на Бургас, който да развяват наред с националния трибагреник, след което четиримата включиха светлините на коледната елха.

След това събралото се на площада множество затанцува хоро край елхата. Шоу програмата продължи с т.нар. "хедлайнъри" на концерта - Група “P. I. F.” и Орлин Павлов.

Още снимки от празничната вечер можете да видите на нашата Facebook страница. Снимки от програмата през деня можете да видите тук.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега