Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ПРОФОН ще лицензира на място музиката в Слънчев бряг

ПРОФОН ще лицензира на място музиката в Слънчев бряг

ПРОФОН открива временна приемна от 11 до 13 юни /включително/ в курортен комплекс "Слънчев бряг", съобщиха от сдружение "Съюз на собствениците".

ПРОФОН открива временна приемна от 11 до 13 юни /включително/ в курортен комплекс "Слънчев бряг", съобщиха от сдружение "Съюз на собствениците". Приемната ще се намира в офиса на  сдружението - административната сграда на "Слънчев бряг"-АД, ет.2.  Там, от 9.00 до 17.00 часа, могат да заповядат всички собственици и управители на търговски и туристически обекти, за да уредят правото да излъчват музика в своите хотели, заведения и/или магазини.  

Служители на ПРОФОН ще бъдат на тяхно разположение за консултации и сключване на договори. Собствениците, членове на Съюза ще ползват 50 процента отстъпка, съгласно сключено рамково споразумение с ПРОФОН и МУЗИКАУТОР.  ПРОФОН представлява правата на артистите-изпълнители (певци, музиканти) и музикални продуценти, а МУЗИКАУТОР тези на композиторите, текстописците, аранжорите и издателите.

Целта на временната приемна е да улесни представителите на местния туристически и търговски бизнес, които трябва да лицензират публичното изпълнение на музика с организацията на артистите-изпълнители и музикални продуценти, преди предстоящите проверки от страна на Инспекторат "Авторско право и сродни права" към Министерство на културата.   Сключването на договори с ПРОФОН и МУЗИКАУТОР е задължително, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега