Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморие се представи на туристическо изложение в Будапеща

Поморие се представи на туристическо изложение в Будапеща

Под мотото „Виж и разкажи” премина поредното туристическо изложение, на което община Поморие се представи. Най-престижното туристическо събитие в Унгария – Travel/Utazas, Будапеща, се проведе в дните 27.02-02.03.2014 г. и събра експерти в сектора от цял свят.

Под мотото „Виж иразкажи” премина поредното туристическо изложение, на което община Поморие сепредстави. Най-престижното туристическо събитие в Унгария – Travel/Utazas, Будапеща, се проведе в дните27.02-02.03.2014 г. и събра експерти в сектора от цял свят.

Участието наПоморие се реализира съвместно с общините Айтос и Руен по проект  „Развитие на регионалния туристически продукт и маркетинг натуристически район Поморийски залив и Източна Стара планина”, Схема запредоставяне на безвъзмездна финансова помощ:BG161PO001/3.2-02/2011.        

Забележителноститена Поморие и региона представиха заместник-кметът с ресор „Туризъм” – ИлияДжингов, Валентин Проданов и Таня Купинова, която от години живее в Будапеща,но е родена в Ахелой. Нейното присъствие направи презентацията още по-достъпназа унгарците, заради перфектното й владеене на езика. Огромният интерес къмпоморийския щанд беше допълнително засилен на 1 март, когато нашитепредставители подаряваха мартеница на всеки посетител. Специално, за да изучаткултурата и забележителностите на региона, пристигнаха и студенти от унгарскиколеж по туризъм със своя преподавател.

Особено внимание на Поморие обърна ипосланикът на Словения в Унгария. Той обясни, че е почивал в града и го смята за забележителен.  От тогава непрекъснато се информира за Помориеи се радва на развитието му.        

Чрезатрактивни рекламни материали и иновативни подходи за реклама, забележителноститена региона отново бяха популяризирани пред специалисти в туристическия бранш ипотенциални туристи от цял свят. Седем туристически пакета за различни видоветуризъм, както и пътеводител, съдържащ информация за най-интересните кътчета нарегиона, бяха представени в рамките на изложението.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега