"Да украсим Бургас" излъчи победители!

Автор: "PoligrafF", от 17.12.2018 0
Финалистите са бутик за цветя, блок в „Меден рудник" и детски градини.

Финалистите в общинския конкурс “Да украсим Бургас” вече са избрани - това са  Бутик за цветя “Диана”, бл.107, вх.Г в к-с “Меден рудник” и детските градини “Вълшебство”, “Бургаско Детство” и “Ран Босилек”.Те ще получат ваучери за посещение на остров Света Анастасия и археологически комплекс “Акве Калиде” през новата 2019 година, както и ръчно изработени сувенири от Общинско предприятие “Морски знаци” и новият луксозен календар на Община Бургас за 2019-та.

Поощрителни награди получават Николина Иванова, ОУ “Елин Пелин” 1 Б клас, ДГ” Ханс К. Андерсен” 1 В група,  ДГ “Златна рибка”, Детска ясла “Щурче”, ДГ”Синчец”- Банево, ЦПЛР, ДГ”Здравец”, предават от пресцентъра на Общината.

Мотото на тазгодишното издание на традиционния конкурс беше “Нека тази Коледа украсим Бургас в светлина!”. Той се организира за 12-ти път в навечерието на коледните празници. Целта  му е да се поощри  креативността и  личната инициатива на бургазлии да направят града по-красив и да допълнят коледното настроение.

В “Да украсим Бургас” имаха възможност да участват блокове, институции, болнични заведения, частни домове, офиси, търговски обекти, образователни заведения и др. Всички финалисти определени на призовите места и за поощрителни награди ще могат да ги получат в Пресцентър на Общината от 18 декември.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Не. Това не е костенурка - нинджа. Това е костенурка - батка, забелязана…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или