Днес отбелязваме Деня на тъщите и свекървите

Автор: "PoligrafF" , от 28.10.2018 0
Днес отдаваме значимото на “втората майка” на всеки семеен човек.

Всяка четвърта неделя от месец октомври е посветена на “втората майка” на всеки семеен човек - родителката на половинката Ви. Да, всички можем да изброим поне по няколко вица за тъщи и свекърви, но истината е, че когато се съберем с един човек, се свързваме с цялото му семейство.

Въпреки шегите и закачките, всъщност това може да бъде и нещо прекрасно, тъй като тъщата/свекървата в действителност е “втора майка”. А както гласи поговорката - семейството си не можем да избираме, остава само да се разбираме.

Днешният празник по всяка вероятност е измислен с търговска цел в Западния свят, но това далеч не означава, че не можем да го превърнем в нещо прекрасно. Цвете, картичка, дори едно мило обаждане е достатъчен жест, с който да покажем, че ценим майката на половинката си. Тя е тази, която ни е “дарила” с партньора ни, тя е тази, която обгражда с обич и внимание децата ни и ни напътства в живота.

Ако сте в по-лоши отношения с тъщата/свекървата си, днешният ден е идеален повод да обърнете ситуацията и да се постараете да създадете по-топла връзка с майката на своя спътник в живота.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Дъждовно ни е...
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или