Дядо Коледа пристига в Операта с... мотор

Автор: "PoligrafF" , от 13.12.2018 0
Добрият старец идва в Бургас като рокер, за да раздаде подаръци на децата.

Сняг в Бургас през декември обикновено няма. Затова тази година Дядо Коледа ще пристигне в града с... мотоциклет. Добрият старец ще влезе в ново амплоа - на рокер, за да зарадва децата тази неделя, на 16 декември.

Срещата, както вече Ви информирахме, ще се състои в Операта. По традиция, Дядо Коледа ще раздаде подаръци на децата след вълшебен спектакъл. Тази година малчуганите ще видят една от най-празничните приказки - Лешникотрошачката.

Историята на оживелите в нощта на Бъдни вечер играчки ще разкрие на децата магията на Коледа чрез изкуството на танца, а балетът-феерия по музика на Чайковски ще пресъздадат балетистите на Държавна опера – Бургас Иванина Иванова, Даниел Тичков, Надежда Величкова, Недко Георгиев и др.

След края на спектакъла, децата ще успеят лично да разговарят с Дядо Коледа и да получат подарък от него под светлинките на коледната елха. Чудото ще се случи, разбира се, с помощта на техните родители, които могат тайничко от малчуганите да се осведомят на касата на Операта как се извършва коледната магия.

Разбира се, снимки с дядо Коледа са не само разрешени, а дори желателни, посочват от ръководството на Държавна опера - Бургас.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Не. Това не е костенурка - нинджа. Това е костенурка - батка, забелязана…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или