Нашенци са похарчили около 2 млрд. лева по празниците

Автор: "PoligrafF", от 02.01.2019 0
Българинът доста е поотпуснал кесията, в сравнение с миналата година.

Нашенци са похарчили около 2 млрд. лева по празниците. Това показват предварителните данни на търговците за оборотите по Коледа и Нова година.

Само за пътувания и туризъм сме дали 195 млн. лева. От тях 136 млн. са за туризъм в България, а 59 млн. – за екскурзии в чужбина, предава Нова телевизия.

В сравнение с миналата година се отбелязва значително увеличение на харчовете ни в празничния сезон. Официалната статистика показва, че по Коледа 2017 сме изхарчили 1,5 млрд. лева.

Официалната статистика за този празничен сезон пък ще стане ясна в края на януари. Тогава се очаква НАП да обобщи данните от всички касови апарати и отчети.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Честита първа пролет!
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Какво искате да има на мястото на Жабарника?

Мол/Търговски център; Площад; Парк; Музей/административни сгради; Не ме интересува.
виж резултатите или