Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморие отново ще се включи в инициативата "Седмица на гората"

Поморие отново ще се включи в инициативата "Седмица на гората"

Кампанията "Поморие - моят зелен град" стартира през 2014 година по инициатива на кмета Иван Алексиев и до днес зелените площи продължават да са основен приоритет в плана за развитие. Успоредно с непрестанните усилия за обезопасяване, стабилизиране и обогатяване на растителността в града и съставните му селища, Община Поморие за поредна година ще се включи и в инициативата „Седмица на гората”.

Кампанията "Поморие - моят зелен град"стартира през 2014 година по инициатива на кмета Иван Алексиев и до днес зеленитеплощи продължават да са основен приоритет в плана за развитие. Успоредно снепрестанните усилия за обезопасяване, стабилизиране и обогатяване нарастителността в града и съставните му селища, Община Поморие за поредна годинаще се включи и в инициативата „Седмица нагората”.

Свежото пролетно мероприятие ще се проведе на 07-ми април /четвъртък/, от 11.00 часапо протежението на булевард „П. К.Яворов”, като дейностите ще започнат от градинката пред беседката до Стариякей. Екипът на общинско предприятие „Озеленяване, горско и селско стопанство” еподготвил 25 броя дръвчета (липа и албиция), а допълнителни 5 броя ще бъдат засадении в двора на ЦДГ „Веселушко”.

В края на миналата седмица Община Поморие севключи и в още една инициатива - благотворителна акция по залесяване, която сесъстоя в Държавния горски разсадник в града. Целта на всички тези мероприятия еПоморие да се превръща във все по-привлекателно място за туризъм и отдих, кактои да се повиши обществената ангажираност и информираност за опазването нанай-голямото богатство на планетата.

Общината кани всички желаещи и ангажирани с опазванетона околната среда граждани и гости на Поморие да се включат в инициативата. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега