Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

11-годишно дете изчезна в морето, чешка туристка се удави в опит да го спаси

11-годишно дете изчезна в морето, чешка туристка се удави в опит да го спаси

Към момента издирвателните мероприятия за откриване тялото на детето продължават.

11-годишно дете изчезна в морето, а чешка туристка се удави в опит да го спаси, предават от пресцентъра на ОДМВР - Бургас. Тялото на 61-годишната жена е извадено от морето, но момиченцето така и не е открито. Към момента издирвателните мероприятия за откриване тялото на детето продължават.

Сигналът за случая е получен в РУ Несебър в сряда, малко след 20:00 часа. Подателят е посочил, че между 6 и 7 спасителен пост на плажа в Слънчев бряг се дави жена. Изпратените намясто полицейски служители установили, че 38-годишен габровец е предприелпървоначални действия за спасяване, но въпреки намесата му, извадената от водатажена починала.

Тя е идентифицирана като 61-годишна чешка туристка, отседнала в туристическия комплекс. Мъжът, опитал се да я спаси, обяснил пред униформените, че е забелязал и дете, което потънало иповече не успяло да излезе на повърхността. Незабавно са предприети издирвателнимероприятия от служители на "Морска администрация" и "Пожарна безопасност изащита на населението", но тялото на детето не е открито.

По данни на полицията, изчезналото момиченце е 11-годишно, от виетнамски произход, постоянно пребиваващо в Чехия. У нас пристигнало с 61-годишната туристка и 13-годишната си сестричка. По първоначалниданни двете деца, заедно с възрастната жена, влезли в морето, но 11-годишнотомомиченце започнало да се дави. Жената се опитала да помогне и викайки за помощпривлякла вниманието на габровеца. Той се отзовал, но успял да извади отводата единствено чешка туристка.

Тялото на починалата туристка е откарано за аутопсия в«Съдебна медицина» към УМБАЛ – Бургас. По случая еобразувано досъдебно производство.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега