Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

4 кг херон за над 300 000 лв. разкриха митничарите на Малко Търново

4 кг херон за над 300 000 лв. разкриха митничарите на Малко Търново

Четири килограма хероин в тайници на лека кола марка Мерцедес с българска регистрация разкриха и задържаха митническите служители на Митнически пункт Малко Търново. „Хероиновият” автомобил е пътувал от Турция за България и е пристигнал на граничния митнически пункт Малко Търново късно след полунощ.

Четирикилограма хероин в тайници на лека кола марка Мерцедес с българска регистрацияразкриха и задържаха митническите служители на Митнически пункт Малко Търново. „Хероиновият” автомобил е пътувал от Турция за България и е пристигнал на граничниямитнически пункт Малко Търново късно след полунощ.

Дежурните митническиинспектори селектират колата за щателна митническа проверка, след като сазасекли подозрителна индикация в движението на автомобила от България къмТурция и обратно. При извършената щателна митническа проверка митническитеинспектори откриват три тайника по купето и под седалките на мерцедеса, откоито са извадени пакетите с общо 3,958 кг. кафеникаво прахообразно вещество.

При извършения на място полеви наркотест веществото реагира на хероин. Попървоначални оценки стойността на наркотика е над 300 000 лева. Задържани сашофьорът на автомобила и неговия спътник, български граждани, на 23 и 36-годишнавъзраст. По случая е образувано досъдебно производство, което се провежда от разследващмитнически инспектор от Митница Бургас, под надзора на Окръжна прокуратураБургас.

По искане на наблюдаващия прокурор, съдът постанови мярка занеотклонение „задържане под стража” на двамата български граждани. Това е трети случай от началото на годината на открит хероин на Митническипункт Малко Търново. Общото количество задържан хероин е над 36 кг.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега