Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

7 ефективни начина да се отървете от брадавици

7 ефективни начина да се отървете от брадавици

Брадавиците не причиняват болка или друго неразположение, но са дерматологичен проблем, от който няма как да не пожелаете да се освободите. Причината за появата им може да варира - хормонален дисбаланс, затлъстяване, диабет и др.

Брадавиците не причиняват болка или друго неразположение, но са дерматологичен проблем, от който няма как да не пожелаете да се освободите. Причината за появата им може да варира - хормонален дисбаланс, затлъстяване, диабет и др.

На първо място е от изключителна важност, преди да се заемете с прилагането на домашни лекове да се консултирате с лекар. Някои брадавици може да бъдат знак за по-сериозен проблем. Ако докторът Ви не сметне за необходимо да се взема биопсия, тогава вече можете да преминете към премахването на образуванието в домашни условия, съветват от “Brightside”.

Ето и някои доказани трикове:

1. Ябълков оцет - напоете памучен тампон и изстискайте излишната течност, след което поставете върху брадавицата и закрепете с лепенка. Махнете я на сутринта. Повтаряйте всяка вечер, докато формацията не падне сама.

2. Масло от чаено дърво - почистете добре кожата, след което масажирайте с памучен тампон, напоен с няколко капки от маслото. Повтаряйте процедурата 3-4 пъти на ден.

3. Етерични масла от риган и кокос - смесете 2-3 капки масло от риган с 4-5 капки кокосово масло. Почистете кожата, след което напоете памучен тампон със сместа и масажирайте засегнатия участък 2-3 пъти на ден.

4. Лимонов сок - почистете кожата. Напоете памучен тампон с прясно изцеден сок от лимон и масажирайте участъка 2-3 пъти дневно.

5. Алое вера - втривайте в засегнатия участък сок или гел от алое вера 2-3 пъти дневно.

6. Чесън - счукайте няколко скилидки, след което поставете от пастата върху парче памук. Покрийте с лепенка и оставете да действа през нощта. Повторете процедурата 2-3 дни.

7. Обелка от банан - поставете парче от обелката от банан, със светлата месеста част към кожата, след което покрийте с лепенка. Оставете да действа през нощта. Повтаряйте процедурата всяка вечер, докато брадавицата не падне.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега