Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Благотворителен концерт в подкрепа на малката Натали

Благотворителен концерт в подкрепа на малката Натали

Натали е на 6 години. Тя страда от Детска церебрална пареза - тежко заболяване, което изисква непрекъснати грижи и процедури за поддържане на двигателната функция. Сега обаче Натали расте, а с порастването идват новите проблеми.

Натали е на 6 години. Тя страда от Детска церебрална пареза - тежко заболяване, което изисква непрекъснати грижи и процедури за поддържане на двигателната функция. От раждането си досега, детето е подложено на множество процедури. Доскоро рехабилитацията е давала положителен резултат и детето е било в състояние да ходи с помощта на специални шини. Сега обаче Натали расте, а с порастването идват новите проблеми.

Порастването при болни от ДЦП деца е проблем, тъй като сухожилията и мускулите не нарастват и постепенно детето се обездвижва. В повечето случаи, за да се възстанови двигателната функция, се налага оперативна намеса.

Такива интервенции у нас не се прилагат, за това родителите й се свързват с клиника в Полша. В момента Натали се нуждае от пост-оперативна рехабилитация, която струва близо 5 000 лева - сума, непосилна за родителите на красивото момиченце.

Днес Бургас се обединява, за да помогнем заедно на Натали. В 19:30 часа, в залата на НХК ще се състои благотворителен концерт. В него ще вземат участие Тони Димитрова, Рафи, Хип-хоп формация "Форсайт Крю", Балет "ДЮН", Детски хор "Милка Стоева" и солисти, У-шу център "Бей Син", Детски танцов състав "Радост" към ОДК-Бургас, Клуб по спортни танци "Бургас 75", балетни класове на НУМСИ, Танцова формация "Петлите" и други. Стойността на билетите е 5 и 10 лева.

Организатор на концерта е Сдружение "Танц БГ". Всички приходи от концерта ще бъдат използвани за осъществяване на необходимата рехабилитация. Желаещите да помогнат с по-големи суми могат да го направят по сметка:

Investbank

BG05IORT73781006540800

BIC IORTBGSF

Титуляр: Калояна Канариева /майка на Натали/.

Повече за Натали и благотворителната кампания в нейна подкрепа можете да научите във Фейсбук.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега