Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Благотворителен турнир за "Купа Бургас" събира над 400 деца

Благотворителен турнир за "Купа Бургас" събира над 400 деца

Над 400 деца от България и Италия ще се включат в благотворителен турнир по футбол за "Купа Бургас". Спортната инициатива е първа по рода си и ще завладее града от 3-ти до 5-ти април. В нея ще се включат 24 отбора.

Над 400 деца от България и Италия ще се включат в благотворителен турнир по футбол за  "Купа Бургас". Спортната инициатива е първа по рода си и ще завладее града от 3-ти до 5-ти април. В нея ще се включат 24 отбора. Футболистите ще бъдат разделени в три възрастови групи -  9, 11 и 13-годишни. Спортните срещи от голямата надпревара ще се провеждат на игрищата в Спортен център "Изгрев", кварталите  "Ветрен"  и "Долно езерово". Това стана ясно на провелата се днес пресконференция."Нашият град заслужава такива мащабни спортни събития.

Идеята е "Купа Бургас" да се превърне в традиционна . Очакванията ни са с всяка следваща година да се привличат все повече чуждестранни отбори, а масовата публика да се наслаждава на зрелищни мачове от висок ранг, да се стимулира най-популярния спорт - футбола" - каза Тодор Райков, председател на СФК "Чайка", който е един от организаторите.

50 деца от спортен клуб "Катаня"/Италия/ пристигат за състезанието.Събитието е с благотворителен характер."Радвам се, че турнирът стартира именно в годината, когато Бургас е европейски град на спорта. Вярвам, че доброто ни партньорство ще реализира много успешни бъдещи инициативи", каза Веселина Деведжиева, началник на отдел "Спорт" към Община Бургас.Финалните срещи ще се проведат на 5-ти април от 11.00 часа на стадион "Лазур". Тогава  теренът ще бъде разделен на 4 мини игрища. В истинска атракция ще се превърне дербито между ветераните на град  Бургас и клуба на "Леонардо Бианки" , по известен като Лео. Тогава на терена ще излязат много популярни артисти и певци.

Това събитие е призив за взаимна ангажираност към спорта и неговото развитие. Събраните средства ще бъдат дарени на Дома за медико-социални грижи "Вяра, надежда и любов". Първенството ще завърши с музикален концерт. За доброто настроение на присъстващите ще се погрижат нашумелите музикални идоли от телевизионния формат X-фактор - Траян и Кристина Дончева, няма да липсват акробатични изпълнения и танци.Всички събития от футболния форум са с вход свободен.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега