Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

България завоюва четвъртото място на Евроволей 2015

България завоюва четвъртото място на Евроволей 2015

Мъжкият национален отбор на България завоюва престижното четвърто място в Европейското първенство по волейбол. Нашите момчета не можаха да се преборят с Италия за бронза и завършиха с резултат 1:3 (20:25, 14:25, 25:23, 20:25) в полза за Адзурите.

Мъжкият национален отбор на България завоюва престижното четвърто място в Европейското първенство по волейбол. Нашите момчета не можаха да се преборят с Италия за бронза и завършиха с резултат 1:3 (20:25, 14:25, 25:23, 20:25) в полза за Адзурите. Първи се класираха Франция, следвани от Словения, като третото място остана за Италия.

Лъвовете започнаха играта слабо и загубиха първите два гейма. Влияние за това оказа и поредната контузия, стоварила се  върху българския тим, която извади един от основните ни играчи Николай Пенчев извън игра. В третата част нашите момчета се мобилизираха и успяха да намалят разликата до 2:1 в полза на Италия.

Четвъртият гейм, обаче, се оказа решаващ. За по-голям обрат в срещата българските национали не успяха да се преборят. В четвъртата част  Адзурите ни пробиха със силен начален удар и спечелиха гейма, като с това взеха и крайната победа. 

С най-голям актив за България бе Николай Учиков с 15 точки. Виктор Йосифов приключи с 10 точки, а Тодор Алексиев завърши с 9 точки. За победата на Италия реализатор стана Иван Зайцев с 26 точки. Хуанторена добави 17 точки за успеха.

Въпреки че се разминахме с медалите, нашите момчета грабнаха три индивидуални награди от Европейското първенство. Теодор Тодоров спечели наградата за най-добър централен блокировач, Виктор Йосифов за най-добър втори блокировач, а капитанът Владимир Николов получи признанието за феър плей.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега