Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Български звезди освежиха пешеходна пътека в Бургас

Български звезди освежиха пешеходна пътека в Бургас

Пешеходната пътека, която звездите освежиха, пресича ул. „Христо Ботев“ до пресечката с ул. „Македония“. Мястото бе обозначено и със специални табели „Дайте път на зебрата“, които обозначават местата за обезопасено пресичане с пешеходна пътека.

Тони Димитрова,Марти и Монти от IceCream,Били Хлапето и Михаела Филева – ако трябва да си ги представите, по всякавероятност в ума Ви ще изплува някое от участията и концертите им. Днес обачете влязоха в ново амплоа, запретнаха ръкави, хванаха сигнално жълтата боя и...освежиха пешеходна пътека. Всъщност музикантите се включиха в кампанията на БГРадио и Провидент Файненшъл България - „Дайте път на зебрата“.

Пешеходнатапътека, която звездите освежиха, пресича ул. „Христо Ботев“ до пресечката с ул. „Македония“. Мястото бе обозначено и със специални табели„Дайте път на зебрата“, които обозначават местата за обезопасено пресичане спешеходна пътека. Официален гост на събитието беше и кметът на Бургас – ДимитърНиколов.

„През последнитение работим по редица големи инфраструктурни проекти и най-важното за нас ебезопасността, най-вече на пешеходците и безопасността на тези пешеходнипътеки, които водят до детски градини и училища. Благодаря на всички кампании,които помагат за обезопасяването, и апелирам децата да бъдат внимателни, за даимат едно наистина хубаво лято“, заяви градоначалникът.

За внимание напътя и от страна на пешеходците, и от страна на водачите, апелираха и звездите,които се включиха в кампанията. Те подчертаха важността на пътната маркировка ия определиха като символ на цивилизования свят.

„В името наживота, в името на отговорността, ние се включваме в тази кампания. Ако смедобър пример – и аз и колегите, които са дошли тук, значи си заслужава да гонаправим“, каза бургаската певица Тони Димитрова, която е и носителката на тазгодишнатанаграда на БГ Радио за БГ Вдъхновение „Ана Мария Тонкова“.

Димитрова, заедно с Марти и Монти от IceCream, Били Хлапето и Михаела Филева, както и изпълнителният директор на кредитнатакомпания – Атила Хорват боядисаха три от лентите на пешеходната пътека, коятоще бъде довършена от специалистите, които им помагаха в начинанието. Восвежаването на „зебрата“ се включиха и бургаски деца, които смело натиснахаспусъка на пистолета за боя.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега