Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вечната Кармен се завръща на бургаска сцена тази вечер

Вечната Кармен се завръща на бургаска сцена тази вечер

През месец март Държавна опера - Бургас предлага богат избор на своята публика. Бургазлии и гостите на града могат да се насладят на някои от най-известните оперети, опери и балетни постановки. Сред акцентите в мартенския афиш е концерт-спектакълът "От Виена до Бродуей". На 14 март той ще пренесе зрителите до родината на оперетата, а после до тази на мюзикъла.

През месец март Държавна опера - Бургас предлага богат избор на своята публика.  Бургазлии и гостите на града могат да се насладят на някои от най-известните оперети, опери и балетни постановки. Сред акцентите  в мартенския  афиш е концерт-спектакълът "От Виена до Бродуей".  На 14 март   той  ще пренесе зрителите до родината на оперетата, а после  до тази на мюзикъла.

Спектакълът  включва фрагменти от "Кабаре", "Цигански барон", "Царицата на Чардаша", "Веселата вдовица"  и песен  от " Магьосникът от Оз". Режисьор на "От Виена до Бродуей" е директорът  на Държавния музикален и балетен център в София - Марио Николов.Специално внимание заслужава и премиерното представление "Любовен еликсир", което ще се играе на 21 и 24 март, от 19:00 ч.  Комичната опера от Гаетано Доницети ще завладее публиката с веселата бъркотия,  предизвикана от красивата Адина, влюбения  до полуда в нея Неморино и шарлатанина  доктор Дулкамара.

Лъжата и случайностите ще се смесят дотолкова, че последният накрая сам ще повярва в силата на любовния си „еликсир”.  Режисьор на представлението е  Нина Найденова, която в момента е директор на Държавна опера - Пловдив.

Преди това обаче ще видим  цигански страсти и съблазън. Вечната Кармен се завръща на бургаска сцена тази вечер  (12 март). Ролята на сладострастната циганка ще бъде изпълена от най-доброто мецосопрано в България - Даниела Дякова. Тази на нейния любим - дон Хозе е поверена на Даниел Дамянов. От Държавна опера Бургас канят бургазлии да се насладят на едно от вечните представления на Жорж Бизе.

Цената на билетите  за представленията е съответно:   8, 10, 12, 15 лв., а  за учащи и пенсионери – 6 лв. От Операта предлагат и възможност цялото семейство да отиде на представление срещу голяма отстъпка. Пакет  „Фамилия”  включва 4 билета на стойност всеки по 6 лева.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега