Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Горещ испански мачо ще свири на Burgas Jam 2019

Горещ испански мачо ще свири на Burgas Jam 2019

Участие потвърди световноизвестният китарист Луис Гало.

Горещ испански мачо ще свири на Burgas Jam 2019. Към програмата се присъедини и световноизвестният китарист Луис Гало, който ще се качи на сцената на бургаския фест, заедно с групата си Los Caminos De La Guitarra.

Гало е музикант, композитор и продуцент, роден в Мадрид през 1980 година. Известен е като страстен почитател и посланик на фламенкото. Работил е с много изпълнители в различни музикални стилове, има записи на живо за телевизионни и радио предавания, като X-Factor, TVE es música, Fusion Sonora, Radio Nacional de España.

Луис е работил в международни продукции за Teatro Real de Madrid (Испания), Сан Карло ди Наполи (Италия), Teatro Piccolo de Milano (Италия). Сътрудничи като солист на оркестъра на Кралската опера в Лондон. Като композитор на документална музика редовно работи с различни продуцентски компании, участва в проекта "Genius: Picasso" (National Geographic).

Луис Гало си е поставил за цел да популяризира фламенко музиката. Прави го с участието си в концерти, университетски семинари, музикални детски проекти, телевизионни предавания, съвместни проекти между джаз, фламенко и класическа музика.

Припомняме Ви, че третото издание на фестивала, в който главен герой е китарата, ще се проведе на 27 юли в пространството между Морска гара и Магазия 1 в зоната за обществен достъп на Пристанище Бургас. Освен испанците, на сцената край морето ще излязат ФСБ с уникалния си спектакъл "40 години ФСБ".

Билети можете да откриете в мрежите на Grabo и Еventim, на касите в експоцентър "Флора", Културен дом на нефтохимика, Опера и Туристически информационен център. От началото на месец юни билети ще се продават и на лятна каса Часовника. За момента те са на цена от 14 лева. От 10-и април обаче пропуските вече ще се продават на редовната цена от 18 лева.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега