Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Десетина бургаски майки поискаха равни детски надбавки за всички

Десетина бургаски майки поискаха равни детски надбавки за всички

Десетина бургаски майки излязоха на протест днес с искане за равни детски надбавки за всички деца. Младите жени се обявиха против увеличаването на детските надбавки само за второ дете. Те определиха действията на правителството в тази посока като дискриминационни.

Десетина бургаски майкиизлязоха на протест днес с искане за равни детски надбавки за всички деца. Младитежени се обявиха против увеличаването на детските надбавки само за второ дете.Те определиха действията на правителството в тази посока като дискриминационни.

„Неможе на едното дете да купиш шоколад, а на другото марципан. Искаме детските даса еднакви за всички деца..., може да са по 40-45 лева, но сумата да е една завсички“, коментира Камелия Гюлева.

Младите женинастояха детските надбавки да бъдат еднакви за всички деца в семейството и дане са обвързани с дохода на родителите.Недоволствотона майките е предизвикано и от непрекъснатото забавяне на изплащането нанадбавките.Те настояха и за улесняване на процедурите заполучаване на детски надбавки, което включва отпадане на част отдокументацията, която се изисква.

Припомняме,че детските надбавки за първо дете остават 35 лева, а за второ стават 50лева,като се запазва изискване за доход, т.е.да не надвишава 350лева на член отсемейството.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега