Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Детски музей на колела" пристига в Бургас

"Детски музей на колела" пристига в Бургас

"Детски музей на колела" ще пристигне в Бургас на 2-ри август. Морският град е шестата "спирка" на любопитната инициатива, която среща най-малките със света на изкуството. В първата неделя от новия месец малчуганите ще имат възможността да се включат в някое от осемте творчески ателиета в часовете между 10 и 20 часа.

"Детски музей на колела" ще пристигне в Бургас на 2-ри август, научи PoligrafF.net. Морският град е шестата "спирка" на любопитната инициатива, която среща най-малките със света на изкуството. В първата неделя от новия месец малчуганите ще имат възможността да се включат в някое от осемте творчески ателиета в часовете между 10 и 20 часа.

Музеят ще "паркира" край КЦ "Морско казино". Идеята на инициативата е да запознае децата с основните периоди от историята на световното изкуство – Праистория, Древен Египет, Древна Гърция, Средновековие, Ренесанс, Импресионизъм, Кубизъм и Попарт. Това ще се случи чрез различните творчески работичнички и импровизираната музейна сбирка. Инициативите ще бъдат безплатни.

Работното време на „музея” ще бъде от 10.00 до 20.00 ч. с обедна почивка в най-горещите следобедни часове: от 13:30 до 15:30. Във всяко едно от 8-те творчески ателиета участниците ще могат да създадат свои шедьоври, използвайки техники от различните периоди на историята на изкуството.

След като преминат през всички тях, децата ще имат възможността да станат куратори на музейната експозиция, като подредят в музея на колела специално създадените копия на най-великите произведения и да получат диплома за преминатото обучение. Водещи на ателиетата ще бъдат студенти и дипломанти на Националната художествена академия с опит в работата с деца.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега