Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дженифър Лопез отказа да пее на откриването на Световното по футбол

Дженифър Лопез отказа да пее на откриването на Световното по футбол

Латино дивата Дженифър Лопез няма да вземе участие в церемонията по откриването на Световното първенство по футбол в Бразилия, предава BBC. Официалната причина, съобщена от FIFA, е че дамата няма да може да се включи в шоуто заради професионални проблеми. Тя трябваше да излезе на сцената с колегите си Питбул и Клаудия Лейте, с които си партнира в официалния химн на турнира - “We are one (Ole Ola)”.

Латино дивата Дженифър Лопез нямада вземе участие в церемонията по откриването на Световното първенство пофутбол в Бразилия, предава BBC. Официалнатапричина, съобщена от FIFA, е че даматаняма да може да се включи в шоуто заради професионални проблеми. Тя трябваше даизлезе на сцената с колегите си Питбул и Клаудия Лейте, с които си партнира вофициалния химн на турнира - “We are one (Ole Ola)”.

Питбул и Лейте все пак ще дадатстарт на първенството в 25-минутната церемония. В нея ще вземат участие още 600души – музиканти, акробати, майстори на бойните изкуства, въжеиграчи и др. ДжейЛо обаче няма да се присъедини към шоуто, макар съвсем на скоро да заяви, чезанея „ще бъде чест“.

Любопитното е, че отказът налатината идва в момент, в който в Бразилия текат бурни протести срещу разточителството,което домакинството на първенството представлява. Според последнотостатистическо проучване, над 60% от бразилците смятат, че то е грешка, апарите, похарчени за инфраструктурни проекти и шоу спектакли е трябвало да севложат в нещо друго, като здравеопазването, например.

Освен това, припомняме ви, чебразилските фенове не посрещнаха много радушно песента “We are one(Ole Ola)”, твърдейки, че тя е „тъпа“ и „клиширана“.Екипът зад парчето бе обвинен, че химнът е поредния латино проект, който неотразява по никакъв начин богатата култура и музикална традиция на страната.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега