Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Евакуираха административна сграда в Бургас заради сигнал за бомба

Евакуираха административна сграда в Бургас заради сигнал за бомба

Тази сутрин около 09:17 часа в МВР – Бургас е получено съобщение за съмнителен пластмасов кош с поставен върху него стенен часовник, разположен на първия етаж в административната сграда на фирма за инертни материали, намираща се на бургаската улица „Чаталджа”.

Тази сутрин около 09:17 часа в МВР – Бургас е получено съобщение за съмнителен пластмасов кош с поставен върху него стенен часовник, разположен на първия етаж в административната сграда на фирма за инертни материали, намираща се на бургаската улица „Чаталджа”.

Своевременно към мястото на сигнала се отправили полицейски служители, които евакуирали служителите на фирмата и отцепили района.С контролиран взрив е установено, че не се касае за самоделно взривно устройство, а за пластмасов кош, съдържащ стар фотоапарат, няколко часовника, ваза и мъжки колан.Задържан е мъжът, предизвикал фалшивата тревога с поставянето на пластмасовия кош в административната сграда.

Това е 34-годишният П.С. от бургаския квартал „Крайморие” / бивш работник във фирмата/.След проведени с бургазлията разговори от служители на Първо Районно управление – Бургас, същият е отведен в Центъра за психично здраве.Работата във фирмата за инертни материали продължила с нормален ритъм.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега