Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Екипът на X Factor отново на лов за таланти в Бургас

Екипът на X Factor отново на лов за таланти в Бургас

И тази година бургаските таланти се впускат в надпревара за място на сцената на музикалния формат „X Factor“. Кастингите започнаха тази сутрин и ще продължат и утре. След супер успешния сезон на шоуто през 2014-а, тази година като че ли тълпата от кандидати за слава в Бургас бе по-скромна, но само като брой ентусиасти, не и като талант.

И тази година бургаскитеталанти се впускат в надпревара за място на сцената на музикалния формат „X Factor“.Кастингите започнаха тази сутрин и ще продължат и утре. След супер успешниясезон на шоуто през 2014-а, тази година като че ли тълпата от кандидати заслава в Бургас бе по-скромна, но само като брой ентусиасти, не и като талант.

Няколко новости очакватучастниците във формата тази година. На първо място, тези които преминатпредварителните прослушвания по градовете ще се изправят пред ново жури, вкоето влизат рапърът Криско и самият продуцент на шоуто – Магърдич Халваджиян.

„За мен епредизвикателство новата ми роля. Страшно много обичам талантливите хора,толерирам ги, но не обичам талантливи хора, които ги мързи. Знам с каквосе захващам, работата е страшно много - менторите са постоянно ангажирани с талантитеси. Но си заслужава”, разкри пред журналисти новият ментор.

Той е в музикалниябизнес от 20 години, а някога е свирил и в група. За себе си казва, че музикатавинаги е била част от живота му, но най-ценното качество, с което смята, че щедопринесе за шоуто е способността му да вижда таланта. Ще търси не самокачествени гласове, но и харизматични личности с потенциал да се развият и следкрая на шоуто. Халваджиян се закани да ги пита и дали творят авторска музика,за да провери дали имат почерк, не само способност да имитират.

Що се отнася до ролятаму на продуцент, Маги коментира, че твърдо застава зад избора си на колега влицето на Криско, въпреки отправените към екипа критики:

„У нас силнообичаме и силно мразим. И Далай Лама да извикам пак ще иманедоволни. Самият аз бях предубеден към Криско, но виждам какво прави навсякъде, където сепояви. В един от сезоните го поканихме за гост да изпее една песен. Крискодойде подготвен, доведе си балет, беше си направил постановката и клиповете завидеостените - сериозен професионалист. След това го опознах и като човек.Жестоко ми хареса начина му на мислене“, обясни продуцентът.

Другата новост епаричната награда за победителя. За първи път новият X Factor на Българияще получи и 50 000 лева. „Парите не би трябвало да са стимул. Идеята нибеше, че победителят ще има нужда от сериозна финансова подкрепа, за да влезе вновия си ритъм на живот“, обясни Маги.

Специален гост на кастингите в Бургас бе и миналогодишният победител - Славин Славчев. Водещи отново ще сачаровните Алекс и Мария, но екипът готви и нови изненади. Какви са те, щенаучим с течение на времето. След кастингите по градове талантите ще сеизправят пред още няколко предизвикателства преди големите концерти и финала.

За тях се готви и бургазлиятаВалентин Гальов – един от участниците, които днес се изправят за втори път предекипа на шоуто. Миналата година той достигна етапа с лагерите, но приключиучастието си преди къщите на журито. Тази година се цели още по-нависоко – къмголямата сцена на формата.

„Явявам сеотново, защото освен страхотно изживяване и приключение, в „X Factor“ се запознах спрекрасни хора, с които сякаш бяхме от една кръвна група, в еднатоналност, и то доста мажорна. Дали съм доволен от прослушването?! Можеше ипо-добре, но кой нормален човек пее на 100% рано сутрин. Няма лекетап, „X Factor“ освенвсичко друго е и състезание – с другите и със себеси!“, коментира Вальо пред репортер на PoligrafF.net

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега