Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Жълт код за силен вятър в Бургас и още 14 области

Жълт код за силен вятър в Бургас и още 14 области

Застудяването ще продължи. Към 14.00 часа температурите ще са предимно между -2 и 3 градуса, по-високи по Черноморието и в Югозападна България.

Жълт код за силен вятър е обявен в общо 15 области на страната. Предупреждението е в сила за Бургас, Варна, Добрич, Шумен, Силистра, Разград, Сливен, Ямбол, Кърджали, Хасково, Стара Загора, Габрово, Велико Търново, Русе, Търговище. Там ветровете ще достигнат скорост от 14-17 км/час, с пориви до 20 км/час.

Застудяването ще продължи. Днес преди обяд на много места в Северна България и планинските райони ще превалява предимно сняг, на места в южните райони - дъжд и сняг. Около обяд валежите ще спират, а по-късно и облачността ще се разкъса и намалее. Към 14.00 часа температурите ще са предимно между -2 и 3 градуса, по-високи по Черноморието и в Югозападна България, но с нахлуването на студения въздух ще продължат да се понижават, прогнозират от НИМХ към БАН, цитирани от "Фокус".

Преди обяд по Черноморието ще има значителна облачност, но само на отделни места слабо ще превали. След обяд облачността ще се разкъса и намалее до предимно слънчево време. Ще духа умерен до силен вятър от североизток и с него ще нахлува студен въздух. Максималните температури ще са 3-5 градуса, вълнението на морето ще е 3-4 бала. Температурата на морската вода е 8-9 градуса.

Преди обяд над планините ще има значителна облачност и валежи от сняг. Ще бъде ветровито, със силен, по високите и открити части и бурен вятър от север-североизток и температурите ще се понижават. Максималната на височина 1 200 метра ще е около -6 градуса, на 2 000 метра - около -11 градуса.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега