Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Заваряват шахти и слагат камери, за да спрат кражбите на кабели в МБАЛ-Бургас

Заваряват шахти и слагат камери, за да спрат кражбите на кабели в МБАЛ-Бургас

В бургаската болница за втори път в рамките на два месеца е извършена кражба на кабели за електрическо захранване на болничните корпуси.

В бургаската болница за втори път в рамките на два месеца е извършена кражба на кабели за електрическо захранване на болничните корпуси. В тази връзка изпълнителният директор на МБАЛ – Георги Матев се обърна към областния управител Константин Гребенаров с молба за съдействие за провеждане на среща с институциитем, имащи отношение по темата. Проблемът с кражбата на кабели е изключително сериозен поради факта, че спира работата на медицинската техника, което може да доведе до тежки последствия свързани с живота и здравето на пациентите.            

За да търсят решение на проблема днес в кабинета на Гребенаров на среща бяха поканени директорите на МБАЛ-Бургас д-р Георги Матев и на ОД на МВР Милен Димитров, началникът на V-то Районно управление Иван Вълков, Николай Полихронов - ръководител КЕЦ- Бургас, представител на РЗИ- Бургас.

Спешните мерки за предотвратяване на кражбите, които ще бъдат взети от днес са заваряване на 8-те шахти, през които е установено, че проникват крадците. От ОД на МВР ще осигурят засилено полицейско присъствие в района на болницата, а утре започва изграждане на СОТ и видео наблюдение.            

Комисар Милен Димитров съобщи на присъстващите, че от полицията са предприели всички необходими действия, за да бъдат възможно най-бързо неутрализирани престъпните набези. От своя страна директорът на МБАЛ-Бургас заяви, че болницата е готова да поеме всички допълнителни разходи, ако те ще гарантират сигурността и нормалното функциониране на болничното заведение, което обслужва нуждите на цяла бургаска област.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега