Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Задържаха четирима за кражби на велосипеди от стълбищни площадки

Задържаха четирима за кражби на велосипеди от стълбищни площадки

На 18.06.т.г. по сигнал в Пето Районно управление «Полиция» - Бургас е доведен 45-годишният И.В. от Бургас, който в съучастие с 37-годишната Т.И., 15-годишния И.В. и 17-годишния Р.М., извършвали кражби на велосипеди, оставени на стълбищните площадки на жилищни блокове на територията, обслужвана от управлението.

На 18.06.т.г. по сигнал в Пето Районно управление «Полиция» - Бургас е доведен45-годишният И.В. от Бургас, който в съучастие с 37-годишната Т.И., 15-годишнияИ.В. и 17-годишния Р.М., извършвали кражби на велосипеди, оставени на стълбищнитеплощадки на жилищни блокове на територията, обслужвана от  управлението.

И.В. с метални ножици е срязвалпроволките и по този начин осъществявал кражбите. С протоколи за доброволнопредаване са върнати три велосипеда, отнети от жилищни блокове, разположени натериторията, обслужвана от Второ Районно управление «Полиция» - Бургас.Констатирано е, че лицата в различно съучастие са извършили следните кражби:

- на 24.05.т.г. кражба на два велосипеда, оставени на междустълбищнатаплощадка на 7 и 8 етаж на вх. 1 в бл. 30 в ж.к. «Зорница», собственост на 33-годишна бургазлийка.

- на 08.06.т.г. кражба на велосипед, заключен на междустълбищната площадкана 7 и 8 етаж във вх. 1 в бл. 8 в ж.к. «Изгрев», собственост на 28-годишенбургазлия.

- на 10.06.т.г. кражба на велосипед, оставен в незаключено състояние предпощенски клон в ж.к. «Зорница» - бл. 47, собстевност на 36-годишна бургазлийка.

- на 15.06.т.г. кражба на велосипед, оставен на междустълбищната площадкана 4 и 5 етаж на вх. 2 в бл. 42 в ж.к. «Изгрев», собстевонст на 34-годишенбургазлия.

И.В. е задържан със заповед за задържане за срок до 24 часа. Работата подокументиране на цялостната престъпна дейност на лицата продължава от служителина Пето Районно управление «Полиция» - Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега