Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започна сезон "час пик" на кражбите по курортите

Започна сезон "час пик" на кражбите по курортите

Започна сезон "час пик" на кражбите по родните ни курорти. Само за вчерашния ден от полицията съобщават за шест случая.

Започна сезон "час пик" на кражбите по родните ни курорти. Само за вчерашния ден от полицията съобщават за шест случая.

В Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение от 56-годишен английски турист, отседнал в Слънчев бряг, за това че предния ден около 21.15 ч. на алея до х-л «Олимп» в курортния комплекс е застигнат от трима непознати младежи, единия от които му дръпнал златен синджир от врата с тегло 28 грама.

Отново в това районно управление е получено съобщение от 31-годишен шведски турист, отседнал в Слънчев бряг, за това че предния ден около 23.00 ч. в района на обръщалото на влакчетата до хотелите «Алба» и «Кубан» в Слънчев бряг, установил липсата на сумата от 500 щатски долара, съхранявана в предния ляв джоб на панталона му.

54-годишна беларуска туристка, отседнала в Слънчев бряг, пък се оплакала, че около 09.15 ч.  отивайки на плажа пред хотел «Есперанто» в Слънчев бряг, движейки се пеша по дървена алея, е застигната от непознат младеж, който й издърпал от врата два златни синджира с висулки и избягал в посока хотел «Котва».

Престъпленията на територията на Несебър не се изчерпват само с това. Отново вчера в Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение от 23-годишна арменска туристка и 37-годишен немски турист, отседнали в Слънчев бряг, като неорганизирани туристи, за това че около 00.30 ч. на същата дата, при пристигането си на автогара Слънчев бряг с автобус на фирма «Юнион ивкони», след разтоварване на багажа, констатирали че им липсват куфарите, съдържащи лични вещи, дрехи и козметика. 

Потерпевши от крадците се оказаха не само чуждестранните туристи. В Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение от 31-годишен управител на ресторант в Старата част на Несебър, за това че предния ден за времето от 10.00 ч. до 19.30 ч., от чантичката му оставена без надзор в офис на ресторанта, му е извършена кражба на сумата от 4 360 лв. / обортни пари на ресторанта/.     

В полицията в Созопол пък е получено съобщение от 53-годишен софиянец, за това че установил кражба на 8 баки бяла латексова боя на стойност от 640 лв., осъществена на 04/05.06.т.г. от лекотоварен микробус «Ивеко», със софийска регистрация, паркиран пред хотелски комплекс «Марина хил». Работата по случаите продължава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега