Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Заседанието на Общински съвет започна с излизането на Табаков от Реформаторски блок

Заседанието на Общински съвет започна с излизането на Табаков от Реформаторски блок

В предварителния дневен ред бяха включени 56 редовни докладни. Към тях бяха прибавени 7 извънредни.

Днешното 42-ро редовно заседание на Общински съвет - Бургас започна с излизането на Живко Табаков от групата на Реформаторски блок. Месец след като представителят на “Движение България на гражданите” обяви, че ще последва националното решение и ще прекрати участието си в политическата формация, днес той официално напусна групата.

Заседанието стартира в 9:00 часа. В предварителния дневен ред бяха включени 56 редовни докладни. Към тях бяха прибавени 7 извънредни. Днес ще бъде разгледана и декларацията на общинските съветници от БСП срещу новото райониране на България.

На днешното заседание зам.-кметът Красимир Стойчев ще представи и Годишните финансови отчети на общинските еднолични търговски дружества за 2017 година. Припомняме Ви, че сред съветниците се появиха опасения за бъдещето на "Бургасбус" и огромните загуби, които фирмата превозвач претърпява.

Съветниците ще се разпоредят и с общински имоти, както и с устройствените планове в Бургаския регион. По предложение на Георги Дракалиев, представителите в местния парламент ще гласуват и извършването на ремонтни, реставрационни и други дейности по Паметника за незнайния войн пред Военен клуб – Бургас.

Общинските съветници ще разгледат и докладната на Антон Берданков за участието на Община Бургас в организацията на втория гейминг фестивал "E-Arena Burgas". То ще се състои през месец август. Берданков предлага Община Бургас да им предостави за събитието Експозиционен Център Флора, както и да разреши поставянето на промоционални шатри и рекламни пана на ключови локации.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега