Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Изграждането на българската част от "Южен поток" започва през юли

Изграждането на българската част от "Южен поток" започва през юли

Изграждането на българската част от газопровода „Южен поток“ ще започне през юли. Новината съобщиха от руската компания „Газпром“, цитирани от в-к „Труд“. Тръбите щели да пристигнат у нас през май.

Изграждането на българската частот газопровода „Южен поток“ ще започне през юли. Новината съобщиха от рускатакомпания „Газпром“, цитирани от в-к „Труд“. Тръбите щели да пристигнат у наспрез май.

От „Газпром“ поясняват още, чеизграждането на руската част ще започне през месец юни, а у нас – през юли.През есента пък ще се полагат тръбите по дъното на Черно море. Според компанията, предстои дабъде подписан договорът за доставката на оборудването и материалите, обучениятана персоналите и т.н. Що се отнася до участъкът под вода, договорите забреговите участъци в България и Русия били вече подписани.

По думите на директора на „Газпром“– Алексей Милер, първите доставки на газ по „Южен поток“ се очакват в края на2015 година.

Макар Европейският парламент дастартира обсъждане за замразяване на проекта, все още няма такова решение отстрана на Европейската комисия. След срещата си с еврокомисаря Гюнтер Йотингер, енергийният министър Драгомир Стойнев заяви, че България нямада спира работата по проекта.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега