Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Информационни плакати улесняват преминаването към електронните билети в автобусите

Информационни плакати улесняват преминаването към електронните билети в автобусите

Информационни плакати и стикери улесняват преминаването към новата система за електронно таксуване в градския транспорт. Табелите вече са разлепени по градските автобуси в Бургас и посочват най-важното, което пътникът трябва да знае.

Информационни плакати и стикери улесняват преминаването към новата система за електронно таксуване в градския транспорт. Табелите вече са разлепени по градските автобуси в Бургас и посочват най-важното, което пътникът трябва да знае.

Плакатите представят основните видове карти, които се издават от "Бургасбус". Припомняме Ви, че можете да вземете своята електронна карта от безплатно от Транспортна къща на улица “Александровска“ 106. Считано от 7-ми септември (сряда), когато се въвежда новата система, бургазлии ще могат да зареждат своите електронни карти в Транспортна къща, на Автогара Юг, Терминал “Меден рудник” и Автогара Запад.

Информационните плакати дават и подробни инструкции за използване на валидатора - сините устройства, които са монтирани във всички нови автобуси. Посочва се и нововъведението, че пътниците трябва да се качват в транспортното средство единствено от първата врата. Втората врата ще се използва от пътници с ограничена мобилност и граждани с детски колички. За удобство пред останалите врати на автобуса също са поставени валидатори.

Освен информационни плакати, в автобусите са разлепени и "помощни" стикери, които напомнят, че трябва да се качваме от първата врата и да се изтегляме към задната част на автобуса възможно най-бързо. Червени стикери посочват, че качването от втората и следващите врати е забранено, като същото се отнася и до слизането от първа врата.

Припомняме Ви, че от Общината пуснаха и видео инструкция, която съдържа най-важното, което пътниците трябва да знаят за новата електронна билетна система.

<iframe width=447 height=251 src=https://www.youtube.com/embed/TI4wN45eZz4 frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега