Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ирина Папанчева представя "Тя, островът" на Света Анастасия

Ирина Папанчева представя "Тя, островът" на Света Анастасия

Събитието ще бъде част от програмата на празника на острова на 15 август.

Ирина Папанчева представя "Тя, островът" на Света Анастасия. Това ще се случи по време на празника на туристическия комплекс, на 15-и август. Представянето на романа ще се състои от 18:00 часа, като в него ще се включат и редакторът на книгата Митко Новков и Гочо Гочев - автор и издател.

Премиерата на "Тя, островът" се състоя през май тази година, като авторката избра именно Бургас, за да представи най-новия си роман. Сега Папанчева ще събере отново почитателите на творчеството си на едно място, но този път... на остров.

"Докато пишех романа, посетих острова Св. Анастасия и си казах, че искам един ден да представя книгата си на него. Една своеобразна среща на два острова - от испанския към нашия", споделя авторката, посочвайки, че за нея участието в празничната програма е сбъдната мечта.

Романът свързва днешните преживявания на няколко души - две двойки и една писателка - на испанския остров Фуертевентура с документалните и фикционални истории на действителни личности, пребивавали там от най-древни времена  до наши дни, включително  философа-писател Мигел де Унамуно.

Ключово е съпоставянето на сърф културата с бита, възприятията и миналото на местните хора. Но главният герой и режисьор на събитията, разгърнати в литературното пространство, е точно островът с женска душа и природа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега