Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Клуб "Млад полицай" организира спортно състезание за деца

Клуб "Млад полицай" организира спортно състезание за деца

Клуб "Млад полицай" организира спортен ден, който ще премине под мотото "Спортът е по-добрия начин децата да пораснат!". Инициативата ще се проведе този петък (28-и ноември), от 18 часа в Спортна зала "Бойчо Брънзов".

Клуб "Млад полицай" организира спортен ден, който ще премине под мотото "Спортът е по-добрия начин децата да пораснат!". Инициативата ще се проведе този петък (28-и ноември), от 18 часа в Спортна зала "Бойчо Брънзов".

Превантивното мероприятие е организирано от МВР съвместно със Съюза напивововарите в България. Целта на инициативата е да се популяризира физическото възпитание и спортасред подрастващите, като добра практика и възпитателно средство.

В спортнотомероприятие ще участват деца от : СОУ "Димчо Дебелянов", ОУ "Княз Борис І", ОУ"Елин Пелин", ОУ "П.К.Яворов" и техните родители. Те ще премерят сили в няколкодисциплини, сред които : "полицейска лична защита", "стрелкова подготовка" и"щафетни игри с родителите".

Официални гости на състезанието са: зам. главният секретар на МВР – ГеоргиКостов, директор дирекция "Превенция" към Главна дирекция "Охранителна полиция"- Боряна Томова, изпълнителният директор на Съюза на пивоварите – ИванаРадомирова, директорът на ОДМВР – Бургас – Калоян Калоянов, кметът на ОбщинаБургас – Димитър Николов и зам. кметовете по образование и спортни дейности –Йорданка Ананиева и д-р Лорис Мануелян.

В паузите са предвидении музилкални и артистични изпълнения на деца отбургаските училища.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега