Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Коалиция за България ще ползва опита на Австрия за овладяване на младежката безработица

Коалиция за България ще ползва опита на Австрия за овладяване на младежката безработица

България ще приложи австрийският опит за овладяване и намаляване на младежката безработица, както и за изграждане на подкрепени от държавата професионални образователни центрове с високотехнологично оборудване за квалификация на кадри.

България ще приложи австрийският опит за овладяване и намаляване на  младежката безработица, както и за изграждане на подкрепени от държавата професионални образователни центрове с високотехнологично оборудване за квалификация на кадри.

За това се договориха на работна закуска тази сутрин в Бургас водачът на листата на Коалиция за България за ІІ-ри МИР  инж. Димчо Михалевски и държавният секретар на Федералното министерство на финансите на Австрия Андеас Шидер в присъствието на посланика на Австрия в България н. пр. Герхард Райвигер.

В разговорите участваха и кандидат-депутатите от КБ Христо Монов, Атанас Зафиров и Мартин Павлов. БСП има конкретна програма за реализиране на младите хора, чрез гарантирано първо работно място, която се финансира с европейски средства, заяви водачът на червената листа. Като членове на едно и също политическо семейство – Партията на европейските социалисти, Михалевски и Шидер се договориха за активно взаимодействие в реализацията на конкретни и практически насочени инициативи за привличане на инвестиции в България, създаване на работни места и ръст на доходите на хората.  

Участниците в работната закуска предложиха практически насочен и тесен контакт с австрийски инвеститори,  на базата на реални инвестиционни намерения за строеж на нови предприятия в България. Коментирана бе и полезната инициатива за изпращане на австрийски пенсионери на почивка в Бургаска област.  Договорено бе увеличение на туристите от Австрия, което ще доведе до ръст на туристите в южното Черноморие и увеличаване на приходите за българския бизнес. 

На срещата днес бе коментирана и спешната необходимост от подобряване имиджа на България в чужбина след последните скандални разкрития, поставящи под съмнение правовия ред и ефективността на съдебната система.Г-н Шидер е на посещение в Бургас  за участие в пролетната среща на пенсионерите социалдемократи от Австрия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега