Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мила Кунис и Ащън сгодени?

Мила Кунис и Ащън сгодени?

Актьорът от „Двама мъже и половина“ – Ащън Кътчър и колежката му Мила Кунис, които са заедно от 2012 година, май май скоро ще вдигат сватба, съобщава сп. „People“. Въпреки че отдавна се говори за подобни планове в графика на звездната двойка, най-после подозренията на публиката започват да се потвърждават – папараци са успели да уловят блясъка на годежен пръстен върху ръката на Кунис.

Актьорът от „Двама мъже и половина“ – Ащън Кътчър иколежката му Мила Кунис, които са заедно от 2012 година, май май скоро щевдигат сватба, съобщава сп. „People“. Въпреки че отдавна се говори за подобни планове вграфика на звездната двойка, най-после подозренията на публиката започват да сепотвърждават – папараци са успели да уловят блясъка на годежен пръстен върхуръката на Кунис.

Засега няма официално потвърждение от страна на влюбенатадвойка няма, но обикновено Холивуд не бърза с обявленията и търпеливо очаквапубликата сама да разнищи случая.

Една от причините за мълчанието на актьорите може да сеокаже и наскоро приключилият брак на Кътчър с Деми Мур. Двамата са разделенивче две години, но процедурата по развода им приключи едва през ноемвриминалата година.

Ащън и Мила се срещат за първи път на снимачната прощадкана ситкома „That '70s Show“. За любовна връзка между двамата се заговори запърви път през април 2012 година, когато двамата все по-често взеха да сепоявяват заедно.

Още през юли м.г. Ащън си призна, че желае да се ожени зановата си любима, но го спира единствено процедурата по развода му.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега