Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Непобедимите" погват 10 милиона интернет потребители

"Непобедимите" погват 10 милиона интернет потребители

Продуцентите на кинолентата "Непобедимите 3" погват 10 милиона интернет потребители, свалили незаконно филма от интернет, предават световните информационни агенции. Екипът ще търси компенсация от онлайн "пиратите" под формата на глоби, които би трябвало да покрият евентуалните загуби от незаконното теглене на лентата.

Продуцентите на кинолентата "Непобедимите 3" погват 10 милиона интернет потребители, свалили незаконно филма от интернет, предават световните информационни агенции. Екипът ще търси компенсация от онлайн "пиратите" под формата на глоби, които би трябвало да покрият евентуалните загуби от незаконното теглене на лентата.

Припомняме ви, че филмът се появи в онлайн платформите за споделяне на съдържание месец преди премиерата и само за първите 12 часа от появата си бе свален над 100 000 пъти. Според последните статистики, над 10 000 000 потребители са свалили филма. Според продуцентският екип, това е довело до сериозни загуби за продукцията, възлизащи на 250 милиона долара.

Компанията "Милениум филмс" вече е разпратила около 50 000 писма до почитатели, незаконно свалили филма от интернет. Всичките 10 млн. интернет "пирати" ще бъдат издирвани по IP адресите, от които са свалили изтеклото съдържание.

Междувременно, в социалните мрежи се прокраднаха и не една-две "конспиративни теории". Според някои, продуцентската къща сама е пуснала филма, тъй като не е разчитала на силна популярност на лентата. Според други пък става дума за отмъщение на човек от екипа, или PR трик от страна на някоя от звездите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега