Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

НАП търси 29 инспектори за "Фискален контрол"

НАП търси 29 инспектори за "Фискален контрол"

Национална агенция за приходите търси 29 служители за специализираното звено „Фискален контрол“. Агенцията е обявила конкурс за длъжността „инспектор по приходите”, които ще работят в екипи на смени на граничните пунктове Кулата, Калотина, Дунав мост 2, Бургас Уест, както и в мобилни екипи в Плевен, Велико Търново и Сливен. Конкурсът за свободните работни места ще се проведе на два етапа.

Националнаагенция за приходите търси 29 служителиза специализираното звено „Фискален контрол“. Агенцията е обявила конкурс за длъжността„инспектор по приходите”, които ще работят в екипи на смени на граничнитепунктове Кулата, Калотина, Дунав мост 2, Бургас Уест, както и в мобилни екипи вПлевен, Велико Търново и Сливен.Конкурсътза свободните работни места ще се проведе на два етапа.

На първия участницитеще решават тест, чиято цел е да се установят професионални им знания и умения.Допуснатите до втория етап кандидати ще бъдат интервюирани. Работатана инспекторите във фискалното звено ще бъде свързана с физически идокументален контрол на стоки, представляващи висок фискален риск. Данъчните ще следят как седвижат стоките, дали се реализират на територията на Република България,изнасят ли се за трети страни и дали всички транзакции се отразяват коректно всчетоводните и финансови документи на превозвача, получателя и доставчика.

Служителите в звеното щебъдат обезпечени с транспортни средства и техническо оборудване за изпълнениена функциите си.Кандидатитеза работа в НАП трябва да подадат документи до 7 юни лично или чрез пълномощникс нотариално заверено пълномощно-оригинал в сградата на съответната структурана НАП във Велико Търново, Бургас и Благоевград. Тъй като 7 юни е неделя, отНАП уточняват, че ще приемат документи включително и в понеделник.Описаниена длъжностите, изискванията за конкурса и образци на заявление за участие, могат да бъдат намерени на интернет страницата на НАП.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега