Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нептун кръсти над 200 деца в Бургас

Нептун кръсти над 200 деца в Бургас

Близо два часа продължиха опашките от желаещи да получат име на морско създание.

Над 200 деца бяхакръстени от повелителя на всички морета и океани – Нептун в неделя. Пъстрият детски празник се състоя в района на зоната за свободен достъп на бургаското пристанище. Самият Нептун акостира с кораб на Магазия 1, придружен от своята свита.

Пространството до морето бе преобразено до неузнаваемост срибарски мрежи, атрактивни щандове, снимки на риби и цветни декорации. Прединачалото на събитието за настроението на всички се погрижи Преслава Минасян,  която изпълни няколко любими и вечни презгодините песни.

Близо два часапродължиха опашките от желаещи да получат име на морско създание. Както повеляватрадицията на морските кръщенета, които се извършват на плавателните съдове,малчуганите бяха „преглеждани” от медицинско лице. А след това получавахакръщелно свидетелство с името на любима рибка, лично връчено от Нептун. Децатасе забавляваха с лимонада, сладоледи, сапунени мехури и балони, а много от тяхбяха изрисувани от аниматори.

Инициатори на празника са Майки - ГЕРБ. По време на Празника на Нептун бяха поставенидарителски кутия за  кампанията „Шанс заНикола“.Към празника сеприсъедини и педагогът Кети Папъшева, която съвсем наскоро издаде детскатакнижка „Гъбка Качулатка“. Децата получиха лично от нея копия от книжката, изпълнена с веселикартинки и забавни стихчета.

Голяма атракция бе и появата на пеперуда накокили, с която малки и големи се снимаха за спомен.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега