Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обучения по пътна безопасност в детските градини и училища в Бургас

Обучения по пътна безопасност в детските градини и училища в Бургас

Малчуганите тренираха безопасно пресичане, запознаха се с различните видове сигнализация на улицата и дори се качиха на полицейски мотоциклет.

Обучения по пътна безопасност, част от кампанията "Да пазим своите деца!", се проведоха днес в  ЦДГ "Златно ключе", ЦДГ "Раковина" и ЦДГ "Слънце". Малчуганите тренираха безопасно пресичане, запознаха се с различните видове сигнализация на улицата и дори се качиха на полицейски мотоциклет.

Проведени бяха  интерактивни игри от тип куиз кръстословица, ролеви игри, обучителни занятия с алтернативни отговори. Децата раздаваха  на шофьори и пешеходци балони, информационни брошури и "късметчета" с любопитни факти на тема мобилност. Накрая всички получиха подаръчни комплекти.

Вчера се проведе обучение и на ученици от втори клас в ОУ "Георги Бенковски".  На децата бяха представени правилата за движение по пътищата, новите правила за качване и слизане от автобусите на градския транспорт. Учениците представиха свои рисунки на тема "Мобилност", а авторите на най-добри получиха за награди.

Обученията са част от програмата на "Европейска седмица на мобилността", организирана от Община Бургас. В тях активно се включиха Общeствен дарителски фонд - област Бургас и ОД на МВР-Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега