Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ограничават скоростта по определени участъци от АМ "Тракия" и "Хемус" до 90 км/ч

Ограничават скоростта по определени участъци от АМ "Тракия" и "Хемус" до 90 км/ч

От 1 април т. г. скоростта на движение по определени участъци от автомагистралите „Тракия“ и „Хемус“ се ограничава до 90 км/ч. Целта е повишаване на безопасността на движение по старите отсечки от автомагистралите, които поради недостатъчния финансов ресурс не са основно ремонтирани от построяването им и настилките са силно амортизирани.

От1 април т. г. скоростта на движение по определени участъци от автомагистралите „Тракия“и „Хемус“ се ограничава до 90 км/ч. Целта е повишаване на безопасността надвижение по старите отсечки от автомагистралите, които поради недостатъчнияфинансов ресурс не са основно ремонтирани от построяването им и настилките сасилно амортизирани.

Ограничениетоще бъде въведено за следните участъци:

- на АМ „Тракия“ от км 63+000 до км 90+197и от км 119+760 до км 133+112 - на територията на област Пазарджик и Пловдив;

- на АМ „Хемус“ от км 349+820 до км 369+320/дясно платно/ и от км 349+820 до км 376+119 /ляво платно/ - на територията наобласт Шумен и Варна.

Втези отсечки ще бъде поставена вертикална сигнализация, ограничаваща скоросттана движение - В26 „Забранено е движението със скорост по-висока от посочената“,а именно не повече от 90 км/ч. Знаците за ограничение на скоростта ще бъдатмонтирани след всеки пътен възел, както и на самия участък.

Поразпореждане на председателя на Управителния съвет на Агенция „Пътнаинфраструктура“ до 13 ч. всеки ден служителите от районните пътни служби щеизвършват оглед на всички автомагистрални пътища и при констатиране на нарушаванена асфалтовата настилка ще изискват от пътноподдържащата фирма да предприеме незабавниремонтни дейности, които да бъдат изпълнени в същия ден, ако метеорологичнитеусловия го позволяват.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега